SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HAMDİ AYAN HABERTÜRK’TE ZONGULDAK’I KONUŞTU

HAMDİ AYAN HABERTÜRK’TE ZONGULDAK’I KONUŞTU
Bu haber 28 Mart 2019 - 10:15 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan Habertürk’te yayınlanan ve Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı “Yerel Seçim 2019” programının konuğu oldu.

Yaklaşık 45 dakika süren canlı yayında, yerel seçim süreci başta olmak üzere Zonguldak’ın siyasi, ekonomik ve kültürel bakımından her konuya açıklık getirdi.

Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın her sorduğu soruya düzgün bir şekilde cevap veren MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’ın performansı da oldukça yüksek olurken, konulara vakıf olması ve Zonguldak’ı Türkiye’ye tanıtması izleyenler tarafından olumlu bulundu.

Zonguldak’ın siyasi, ekonomik, sosyal ve spor anlamda her yönünü anlatan MHP adayı Hamdi Ayan, Zonguldak için hazırladığı 67 projeyi anlatma fırsatı buldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER