SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 29 Mart 2019 - 18:23 'de eklendi ve 403 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediyesi’nde son meclis toplantısında şok karar.

Mart ayı 2. Meclis toplantısı 8 Mart 2019 günü yapılmıştı.

Tüm Kozlu halkının ve bazı çıkarcı müteahhit firmasının merakla beklediği meclis toplantısında şok bir karar çıktı.

Yandaki resimde görülen, Kozlu’da bulunan 7 kat imar vardı. Sonra Belediye meclis buraya yer sahibinin başvurusu ile 16 kat imar izni verildi.

Sonra burası ile ilgili şikayetler oldu.

Yargıya taşındı, müfettiş geldi ve burayla ilgili meclise önerge verildi. İmar 16 kattan tekrar 7 kata düşürüldü.

Müfettişlerin raporu ve mahkemenin kararı ile bu yerlerle ilgili imar planına meclis mahkeme sonuçlanana kadar bu yerler ilgili karara şerh koydu.

Mahkeme sonuçlandı ve mahkeme iyi niyet çerçevesi doğrultusunda yargılanan meclis üyeleri ve başkan hakkında karar verince ve işte o yer sahibi “akıllı müteahhit” hemen harekete geçerek mevcut yerin şerhin kalkması için birileri ile temasa geçerek, mevcut meclis üyelerinin son toplantısı diyerek, “fırsat bu fırsat” deyip, birileriyle temaslara geçip, yerin durumunu son meclise getirip, işi bitirmek istiyordu.

Başkan da gereğini yaptı.

Şimdi soruyoruz başkan ve birilerine;

1-Başkan bu yerle ilgili yazıyı sen meclise niye yazdın. Meclis kabul etti ama  imar komisyonu üyeleri meclise gelmedi? Gelmeyince istedikleri olmadı.

2-Başkan Kerim Yılmaz kendi yetkisini kullanarak yerle ilgili durumu meclise getirdi, oylama yapıldı 15 meclis üyesi olan Belediye’de başkanla beraber 4 evet, 7 çekimser oy çıkarken, 4 meclis üyesi de toplantıya gelmemişti.

3-Başkan ve bazı meclis üyelerine soruyoruz.

Sizler kime diyet borcunuzu ödemek istiyorsunuz?

Giderayak  Kozlu’nun bu kadar acil işleri varken, bu müteahhide ne diyet borcunuz var?

4-Çekimser kalan meclis üyeleri neden “ret” yerine “çekimser” kaldılar.

5-Yer sahibinin işlerini takip eden müteahhit firma başkan ve bazı meclis üyeleri son görevleri olarak bu müteahhide diyet mi ödemek istiyorlar?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER