SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 02 Nisan 2019 - 16:24 'de eklendi ve 359 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Mübarek Üç Aylardan Recep Ayının 27’nci Gecesi olan Miraç Gecesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın mesajı şu şekilde; “Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mübarek üç ayların içerisinde yer alan Miraç Kandili’nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına inanıyorum.  Bütün beşeri duygulardan arınarak temiz bir kulluğa yükseliş ve kültürümüz, inancımız için önemli olan Miraç Kandili, toplumsal dayanışma, akrabalık ve kardeşlik hukukunun pekiştirilmesi için önemli bir vesiledir. Muhabbet ve kardeşlik hukukuyla duygularımıza, vicdanlarımıza hükmetmeli; iyiyi, barışı, dostluğu, merhameti yaymak için çalışmalıyız. Bu düşüncelerle İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili’ni kutluyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER