SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 05 Nisan 2019 - 17:15 'de eklendi ve 362 views kez görüntülendi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı kazanan Dr. Ömer Selim Alan, mazbatasını aldıktan sonra Belediye’ye giderek koltuğu Muharrem Akdemir’den devraldı.

Çiçeği burnunda Belediye Başkanı olan Ömer Selim Alan beraberinde; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partililerle birlikte Zonguldak Belediyesi’ndeki görevine resmen başladı.

Muharrem Akdemir ve Belediye personellerinin kapıda karşıladığı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak için önemli mesajlar vererek, hep birlikte Zonguldak’a güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Devir-teslim töreninde konuşan Muharrem Akdemir,  “Zonguldak halkı hür iradesini sandığa yansıttı ve değerli başkanım Dr. Ömer Selim Alan Beyi uygun buldular” diyerek, Alan’a başarı dileğinde bulundu.

TOSUN: ZONGULDAK’A YAKIŞAN BİR SEÇİM SÜRECİ OLMASI BİZİ GURURLANDIRMIŞTIR

Daha sonra konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun,  “Bu süreçte bize destek veren bütün Zonguldaklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu süreçte Zonguldak’a yakışan bir seçim süreci olması bizi gururlandırmıştır. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu saatten sonra Dr. Ömer Selim Alan’la beraber Zonguldak’ta, Zonguldaklı insanların mutlu olacağı, insanların bu şehre göç etmek için çaba sarf edeceği bir şehir haline gelmesi için canla başla çalışacağız.”

UÇAR:  VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada,  “inşallah seçim sathı mahallinde ifade ettiğimiz gibi vatandaşımıza, bölgemize, ülkemize hayırlı hizmetler yapmak maksadıyla bu yola çıktık. İnşallah bu vaatlerimizi yerine getireceğiz, bu niyetle buradayız. Bize bu süreç içerisinde destek veren Zonguldaklı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz, çok teşekkür ediyoruz. Seçim döneminde tevazu, samimiyet duygusu içerisinde çalıştık, çabaladık, gayret gösterdik. Vatandaşımız da teveccüh etti. Bize destek verdi bu sorumluluğu omuzumuza yükledi, biz de bu bilinç içerisinde hizmet edeceğimizi bilmelerini istiyoruz. Bize destek veren hiç kimseyi mahcup etmeyeceğiz”

ÇOLAKOĞLU: ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise,  “Biz de inşallah Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’la beraber çok güzel hizmetler yapmak için yola çıktık. Bizler inşallah başaracağız, başkanımızın bütün projelerinin arkasında olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Bunlar için elimizden gelen gayreti göstererek, 5 yıllık zaman içerisinde bu projelerin hepsini gerçekleştirmek hedefimizdir. Ben tekrar Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı, inşallah Ömer Selim Alan başkanımız da bu hizmetleri çok güzel yürüteceğini hepimiz inanıyoruz.  Tekrar kendisine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”

TÜRKMEN:  VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ

AK Parti milletvekili Polat Türkmen ise yaptığı konuşmada, “İnşallah çok daha güzelini yapacağız, çok daha iyisini yapacağız verdiğimiz sözleri tutacağız. Artık sözün, mözün bittiği yer çalışmanın başladığı yerdir. Bundan sonra Zonguldak Belediyesi var, amacımız hizmet. Allah bu hizmetlerde bizi mahcup etmesin.”

ALAN:  ZONGULDAK’IMIZIN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ HIZLI ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ

Zonguldak’ın yeni Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da, “Öncelikle Muharrem Başkanıma bugün bize bu kadar nezaket gösterdiği için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için de bir Zonguldaklı olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Hocamla biz uzun yıllardan beri tanışıyoruz. Konuşmak zor 115 gün çok konuştuk. Vekilim söyledi, artık icraat zamanı. Biz şu dakika itibariyle bütün Zonguldak’ımızın Belediye Başkanı olarak hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmaksızın bütün vatandaşlarımızı kucaklamak için söz vermiştik. Bu dakikadan sonra bunu yapacağız. Zonguldak’ımızın hizmete çok ihtiyacı var. Ben söz veriyorum, meydanlarda söylediğimiz gibi ekibimizle beraber, teşkilatlarımızla beraber Ömer Selim Alan olarak Zonguldak’ın emrindeyim. Bu dakikadan itibaren sizlerin derdi ile dertlenmek için yola çıktığımız 5 aylık süreci tamamladık. Ben bizleri tercih eden, oy veren, vermeyen bütün vatandaşlarıma da buradan şükranlarımı sunuyorum. Hepsi rahat olsun ‘hep birlikte yeni Zonguldak’ diye çıktığımız bu yolculukta en iyi Zonguldak’ı göstermek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz ve hepsine verdikleri oyları helal ettireceğiz. Ben hep bir söylemde bulunmuştum demiştim ki; ‘Biz bir dönem için istemiyoruz. Allah nasip eder, sağlık verirse en az 3 dönem istiyoruz’. İnşallah bu başlangıcı olacak ben hiç vermeye niyetim yok bu Belediyeyi. Biz çünkü 10 sene bekledik bu anı. Zonguldak’ımız kazandı, bu seçimin kaybedeni yok. Gayet centilmence, saygı, sevgi çerçevesinde bir süreç yaşadık. Ben diğer partilerin adaylarına da buradan saygılarımı sunuyorum. Vatandaşlarıma da şunu yiyorum; Hizmet Bismillah diyerek bugün başlıyoruz, rabbim bizi utandırmasın. Ben hepinize teşekkür ediyorum, başta Muharrem başkanımız olmak üzere belediye çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah bu dakikadan sonra çok güzel bir aile olacağız, samimi bir şekilde çalışarak Zonguldak’ımızın beklediği hizmetleri onlara hızlı şekilde yerine getireceğiz. Muharrem hocama da bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum, sağlık diliyorum, huzur diliyorum hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER