SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI ALAN MAZBATASINI ALDI

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI ALAN MAZBATASINI ALDI
Bu haber 05 Nisan 2019 - 13:30 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanlığı’nı kazanan AK Parti adayı Dr. Ömer Selim Alan mazbatasını  aldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partililerle birlikte Zonguldak ilçe Seçim Kurulu’na gelen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan mazbatasını Hakim Mustafa Özdemir’in elinden aldı.

Mazbatasını alarak resmen Zonguldak Belediye Başkanı olan Ömer Selim Alan seçim sürecinde 115 gündür durmadan gece gündüz çalıştıklarını belirterek, hep birlikte Zonguldak’ın daha güzel olması ve Zonguldak’ı en iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “2012 yılından beri partimizde görev yaptım bu benim hedefimdi, hayalimdi,  rabbime şükürler olsun bu hedefi beraber gerçekleştirdik ama şimdi daha büyük bir işimiz var. Beklenti çok büyük, Zonguldak’ımızın hizmete ihtiyacı çok. İnşallah hep beraber il başkanımdan, ilçe başkanıma, vekillerim, Kadın ve gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber belediye binası içindeki tüm mesai arkadaşlarımla beraber dışarıda bizden hizmet bekleyen 100 binden fazla vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER