SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

CHP’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET
Bu haber 08 Nisan 2019 - 15:55 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe Başkanı Yusuf Mar, Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ve CHP’li Belediye meclis üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan CHP il başkanı Güney, “. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bize düşecek görev ne ise her zaman hazırız” diyerek, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a başarılar dileğinde bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Biz yola çıkarken şunu söylemiştik, hep birlikte yeni Zonguldak, hep birlikte derken de kast ettiğimiz buydu zaten. Biz Zonguldak’ımızda yaşıyoruz, yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Hepimiz Zonguldak’ımızın hak ettiği hizmetleri almasını, iyi olmasını, güzel şartlarda yaşamayı istiyoruz. Bu birliktelik seçim sürecinin başından sonuna kadar gerçekten çok saygı, sevgi çerçevesi içerisinde, centilmence bir süreç yaşadık. Bu sürecin sonunda 31 Mart’ta vatandaş tercihini yaptı, bana göre Zonguldak kazandı, kaybedeni olmayan bir seçim oldu. Biz yine bütün Zonguldak için el ele, gönül gönüle, omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal da, “31 Mart seçimleri sonrası Sayın Selim Alan’ı başkanlık koltuğunda ilk ziyaretimiz, bu bir nezaket ziyareti. Tabi buruk bir ziyaret 3 yıl kurumun bütün dinamiklerini bilmek, öğrenmek işte bu süre içerisinde iyi şeyler yapmak üzere yola çıkmıştık. Seçmen böyle teveccüh gösterdi, saygılıyız. Selim Alan için alanlarda ‘kardeşimiz’ diye hitap ettik, yine aynı şeyi söylüyoruz, Selim Alan kardeşimizin artık sandık açıldığına göre şimdi Zonguldak’ın eksik hizmetlerini tamamlaması gerekir. Kendisine gerekirse ekmek de yapmayı da öğreteceğim. Mühendislik olarak da bilgi ve becerimi de kullanması için ona sunacağım” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER