SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘ÇOK HIZLI YOL ALMAMIZ LAZIM’

‘ÇOK HIZLI YOL ALMAMIZ LAZIM’
Bu haber 09 Nisan 2019 - 15:45 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’a “hayırlı olsun”  temennisinde bulunmak için Alan’ı ziyaret etti.

Vali Erdoğan Bektaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Ben Sayın valimi ziyaret etmiştim, sağ olsun kendisi de ziyaretime gelerek, ‘hayırlı olsun’ diyerek bizi çok mutlu etti, inşallah Sayın Valimle birlikte Zonguldak Belediyesi olarak vatandaşlarımıza susuz ve aç bir şekilde beklediği hizmetleri Zonguldak’ımıza getirip, bütün vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Biz de bu güzel kabul için teşekkür ediyoruz. Ciddi bir seçim yaşadık. Mahalli idareler seçimi ülkemizin daha önce de ifade ettiğimiz gibi yöneticilerin önemli bir kısmının ya yenilendiği, ya değiştiği bir seçim.  Netice itibariyle vatandaşımız iradesini ortaya koymuş, o irade gerçekleşmiş. Zonguldak il merkezinde Selim Bey kardeşimizi tebrik ediyoruz, vatandaş teveccüh gösterdi o da görevine başlamış oldu. Biz hep beraber, biz de dediğimiz gibi Zonguldak’ta yeniyiz, başkanım da yeni ama sorunlar eski. Sorunlara çok yönlü işbirliği gerektiren sorunları var Zonguldak’ın Özellikle il merkezi olarak Belediye hizmetlerinde sıkıntıları sizler de biliyorsunuz. Çok hızlı yol almamız lazım. Özellikle komşular bizi geçiyor, komşuları yakalamamız lazım. Zonguldak hikayesi olan bir şehir. Bir maden şehri, madenciliğin bütün unsurlarını yaşayan bir şehir. Madenciliğin devamı bir çelik şehri, bir makine şehri, çeşitli gelenekleri, kültürleri, birikimleri olan bir şehir. Demokratik kültürü olan bir şehir ve Zonguldak birçok vilayetten göç almış bir ortak kültür şehri aynı zamanda. Yani biz Zonguldak’ta başaracağımız şey biraz da çok yönlü bir başarı olacak. Biz sahil şehriyiz, deniz şehriyiz, bir maden şehriyiz, emek şehriyiz, sanayi şehriyiz. Tarımımız var, hayvancılığımız var. Bütün bunları bir arada derleyip, toparlayıp geleceğe bakmamız lazım.  Çok yönlü işbirliğine ihtiyacımız var. Bu işbirliğini yakalayabileceğimize inanıyorum. Umuyorum biz her zaman Zonguldak’ın ve Zonguldak’ın seçtiği insanların hizmetinde olacağız bunu açıkça ifade etmek isterim. 24 saat beraberce çalışacağız, umarım güzel işlere imza atma şansı buluruz” diyerek Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER