SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 10 Nisan 2019 - 12:40 'de eklendi ve 405 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi’nin seçim tarihine az bir zaman kala, eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in belediyedeki bazı daire müdürleri ve belediyeye iş yapan bazı kişilerin yakınlarını işe alması Zonguldak kamuoyunda büyük bir tepki çekmişti.

Şaibeli ve yangından mal kaçırırcasına birilerinin yakınlarını işe alan Muharrem Akdemir’e de büyük tepki olmuştu.

31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı’nı kazanan Dr. Ömer Selim Alan göreve gelir gelmez, adaletini gösterdi ve son bir ayda işe girenleri, “görülen lüzum üzerine” yazısı ile bu kişileri işten çıkardı.

Yeni Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın bu uygulaması Zonguldak kamuoyunun yüzde 90’ı olumlu karşılarken, yüzde 10’u tarafından hoş karşılanmadı.

Kamuoyundan Başkan Alan’a tam destek gelirken, son iki ayda belediyeye alınan tüm personel içinde başkanın bir araştırma yapması bekleniyor.

Belediye Başkanı Alan’ın bu ilk icraatı Zonguldak’ta takdirle karşılandı ve kamuoyunda, Başkan Alan’ın adaletli bir davranış sergileyeceği yönünde görüş birliği oluştu.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak “Hak, hukuk, adalet” sevdasıyla yola çıkan Başkan Ömer Selim Alan’ı biz de kutluyoruz.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER