SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZTSO ÜYELERİ KONYA MAKTEK FUARINA KATILDI

ZTSO ÜYELERİ KONYA MAKTEK FUARINA KATILDI
Bu haber 11 Nisan 2019 - 14:49 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından Takım Tezgâhları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) iş birliğiyle düzenlenen KONYA MAKTEK fuarına katıldı.

Takım tezgâhları ve metal işleme alanında üreticileri ve kullanıcıları bir araya getirmek amacıyla düzenlenen fuar Avrupa’nın 3 büyük fuarından biri. Çoğunluğunu Maden Makineleri üreticilerinin oluşturduğu Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri makine sektöründeki son gelişmeleri yakından görme, mevcut iş bağlantılarını geliştirme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin KONYA MAKTEK fuarına katılımları ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “ Fuara 20 ülkeden 276 firma katılıyor. Yüksek teknolojili makinaların sergilendiği Fuarda, takım tezgâhları, metal – sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alıyor, Fuar organizasyonumuza katılan üyelerimiz makine sektöründeki son gelişmeleri yakından görme, mevcut iş bağlantılarını geliştirme ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı buldu. İlimiz Valisi Sayın Erdoğan Bektaş’ın öncülüğünde Batı Karadeniz Bölgesi’nde (Zonguldak, Karabük, Bartın) başlatılan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Odamız koordinesinde, Çelik Kümelenmesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalara da katkı vereceğini düşündüğümüz bu organizasyona katılım sağlayan üyelerimize ve organizasyonun gerçekleşmesine katkı veren TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü ve TOBB Türkiye Fuarcılık Meclis Başkanı Sayın Cihat Alagöz’e çok teşekkür ederim. Üyelerimiz için bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER