SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

2019-İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

2019-İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 12 Nisan 2019 - 16:03 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un himayelerinde başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında; İstihdamın korunması, artırılması ve nitelikli istihdamın desteklenmesi amacıyla teşvik ve desteklerimizi duyurmak üzere başlatılan bilgilendirme toplantıları tüm hızıyla devam ediyor.

Zonguldak-İŞKUR İl Müdürü Yardımcısı Hakkı ALKAN, SGK İl Müdürü Erkin AVCI, 11/04/2019 tarihinde Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda, işveren /işveren temsilcileri ile bir araya geldiler.

İş ve Meslek Danışmanı Özgün TAŞKESEN tarafından *Üç Aylık Ücret Desteği, *İlave İstihdam Teşviki, *Asgari Ücret Desteği, *Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Olanların Teşviki, *5 Puanlık İndirim Teşviki, *İlave 6 Puanlık İndirim Teşviki, *Kısa Çalışma Ödeneği, *İşbaşı Eğitim Programları, *Geleceğin Mesleklerinde İşbaşı Eğitim Programı, *MEGİP, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Projesi *Çocuk Bakım Desteği, *İşe İlk Adım Projesi, konularında bilgilendirme sunumu yapıldı.

İŞKUR yetkilileri konu ile ilgili istihdamın arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla işverenlerimize yönelik yapılan bilgilendirme toplantılarının devam edeceğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER