SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEÜ’YE ‘TÜRKÇEYE VE TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ’

BEÜ’YE ‘TÜRKÇEYE VE TÜRK KÜLTÜRÜNE HİZMET ÖDÜLÜ’
Bu haber 16 Nisan 2019 - 16:28 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Antalya’da 12-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ‘Uluslararası Türklerin Dünyası Sosyal Bilimler Sempozyumu’nda Bülent Ecevit Üniversitesi anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Öğretmenliği Programı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Erhan Yeşilyurt ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar Savaş, merkezi Almanya Münih’te bulunan Institut für die Welt der Türken (Türklerin Dünyası Enstitüsü) Yönetim Kurulu tarafından, Zeitschrift für die Welt der Türken/Journal of World of Turks [ZfWT]  (Türkler’in Dünyası) isimli dergiye yaptıkları editörlükten dolayı “Türkçeye ve Türk Kültürüne Hizmet Ödülü” ile ödüllendirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER