SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAĞLIK-SEN’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

SAĞLIK-SEN’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET
Bu haber 16 Nisan 2019 - 16:16 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş beraberinde genel başkan yardımcısı Durali Baki ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Memur-Sen il Temsilcisi Kamuran Aşkar’da şunları söyledi.

AŞKAR: YANLARINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTİYORUM

“Bugün iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birinci mutluluğumuz geçen ay içerisinde kullan Sağlık-Sen genel merkezi kongresinde Zonguldak’ta yetişen sendikacılığa başlayan bir arkadaşımız Sağlık-Sen Genel Başkanı olmuştur. İkinci mutluluğumuzu ise yaklaşık on yıldan beri arzusunu duyduğumuz Zonguldak Belediye Başkanlığında genç dinamik koşturacak bir arkadaşımızı arzuluyoruz demiştik. Buda ikinci mutluluğumuzdur. Zonguldak adına hizmetler noktasında hep yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

DURMUŞ: ZONGULDAK BEKLENEN HİZMETİ GÖRECEK

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’da konuşmasında; “Belediye başkanımıza yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretine geldik. Gerçekten Zonguldak çok büyük hizmete ihtiyacı var. Yeni başkanımıza beraber inşallah beklenen ve özlenen hizmeti görecektir. Sosyal projelerde sağlık sen olarak birlikte projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

ALAN: ZONGULDAKLI BİR BÜYÜĞÜMÜZÜN BÖYLE BİR GÖREVİ LAYIK GÖRÜLMESİ BİZLERİ ONURLANDIRMIŞTIR

Belediye başkanı Ömer Selim Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Genel başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Yapılan kongrede bir Zonguldaklı olarak bir hemşerimiz olarak genel başkan seçilmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yıllardır tanıdığınız bildiğimiz beraber çalıştığımız Zonguldaklı bir büyüğümüzün böyle bir görevi layık görülmesi bizleri onurlandırmıştır. İnşallah hep beraber bundan sonra daha önce de olduğu gibi Zonguldak için genç ve dinamik kadrolarla koşmaya herkesin yüzünü güldürmeye seçim sürecinde verdiğiniz vaatleri yerine getirmek için durmadan çalışacağımızı biz zaten söz vermiştik. Yeniden genel başkanlık görevine seçilen Semih beyi kutluyorum” şeklinde ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER