SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜRKİYE KAMU-SEN ERGENÇ’İ KUTLADI

TÜRKİYE KAMU-SEN ERGENÇ’İ KUTLADI
Bu haber 16 Nisan 2019 - 16:27 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ve yönetimi, Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç’i ziyaret etti.

9 Şubat tarihinde yapılan olağan kongrede Türk Kızılayı Şube Başkanlığı’na seçilen Aydın Ergenç’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Türkiye Kamu-Sen il Başkanı Kadir Bacıoğlu, beraberinde Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek ve Türk Büro-Sen yönetimi ile birlikte Türk Kızılayı şube Başkanı Aydın Ergenç’e gerçekleştirdikleri ziyarette, Türk Kızılayı’nın Türkiye ve dünyanın birçok bölgelerindeki insanlara hizmet ettiğini söyledi.

Kızılayın gönüllü bir kuruluş olmasından dolayı, insanların her türlü yardımına anında yetiştiğini,  belirten Bacıoğlu, “Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak 9 Şubat tarihinde Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanlığına seçilen değerli başkanımız Aydın Ergenç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnanıyorum ki, Aydın Bey bu görevi de büyük bir başarı ile yapacaktır. Öncelikle kendisini kutluyor, Kızılay’ın her türlü çalışmalarında yanlarında olduğumuzu bilmesini isteriz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER