SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINIYOR

ZONGULDAK SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINIYOR
Bu haber 18 Nisan 2019 - 16:24 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yarın bazı Bakanlıklarda girişimlerde bulunmak üzere Ankara’ya gidiyor.

Ulaştırma ve Altyapı Genel müdürlüğü, DSİ Genel müdürlüğü ve bazı Bakanlıklarda görüşmeler yapacak olan Zonguldak heyeti Zonguldak’ın acil bekleyen sorunları ve projelerle ilgili görüşmeler yapacakları öğrenildi.

Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda acil yapılacak işler, yollar ve yapılacak diğer hizmetler hakkında görüşmeler yapılacağı öğrenildi.

Ankara’da yapılacak görüşmelerde Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve AK Parti Zonguldak milletvekillerinin de yer alması, Zonguldak’a yapılacak yatırım ve hizmetlerin kısa sürede şehrimize kazandırılması bakımından yapılacak Ankara ziyaretinin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Yarın gerçekleştirilecek olan Ankara zirvesinde, sorunların giderilmesi, projelere kaynak bulunması, bürokrasideki engellerin kaldırılması gibi önemli konuların da çözüme kavuşması bakımından, önümüzdeki günlerde Zonguldak’a yapılacak hizmetlerin de habercisi olduğunu düşünüyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER