SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN KOLTUĞU DEVRETTİ

BAŞKAN ALAN KOLTUĞU DEVRETTİ
Bu haber 23 Nisan 2019 - 15:53 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, belediye başkanlık makamını Rüzgarlımeşe İlkokulu 4’uncu sınıf öğrencisi Ezgi Yağmur Yankın’a devretti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Akgül, Rüzgarlımeşe İlkokulu Okul Müdürü Ferit Karadayı, öğretmenler ve öğrencilerin eşlik ettiği devir teslim töreninde, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ve isteklerini sıralayan Ezgi Yağmur Yankın; “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Demokrasi ve milli iradenin temsil makamı Gazi Meclisi’mizin açılışının 99.yıl dönümü olan, milletimizi bağımsızlığa kendi iradesiyle başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır. Bizler bugünün çocukları geleceğin ise öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, belediye başkanları, cumhurbaşkanları, sanatçıları ve daha önemlisi vatanına aşık, vatanı için tek yürek olan evlatları olarak taşıdığımız sorumluluğun farkındayız. Yeni göreve başlayan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan’a bu kutsal görevinde başarılar diliyorum. Cumhuriyet’imizin ilk ili olan güzel Zonguldak’ımıza biran önce hak ettiği yere taşıyacağınıza inancımız sonsuzdur.” dedi.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan, 4 sınıf öğrencisi Ezgi Yağmur Yankın, ayrıca Fen İşleri Müdürü ve Park Bahçeler Müdürü ile görüşerek çeşitli talimatlar verdi.

Park Bahçeler Müdürü ile görüşen Yankı; “Bugün Belediye Başkanı olarak yapmak istediğim çalışmalar var. Özellikle okulların olduğu bölgelerdeki yollarda bulunan yaya geçidi-okul geçidi tabelalarının bakımlarının yapılıp yenilenmesi gerekmektedir. Çocuk Parkları, sokak hayvanları ve yeşil alanlarla ilgili yapmamız gerekenler var. Halkımızın vakit geçireceği yeşil alanları artırmak istiyoruz. Ayrıca okulumuzun, anasınıfının bahçesi beton zemin. Bu bahçenin yumuşak zemin ile kaplanması gerekiyor. Okul bahçemize oturma bankı ve çöp kovalarının artırılmasını istiyorum.” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, talimatların en kısa sürede yapılacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bütün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın sevinci içindeyiz. Bütün yavrularımızın bayramını kutluyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, yarınımızın Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanları olacaklardır. Onlarla beraber olmaktan son derece mutluyum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, minik öğrencilere günün anısına okul çantası hediye etti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER