SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇOCUKLARIMIZIN BİZE GETİRECEĞİ YENİLİKLERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

ÇOCUKLARIMIZIN BİZE GETİRECEĞİ YENİLİKLERE ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
Bu haber 23 Nisan 2019 - 15:50 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlamaları kapsamında Bahçelievler İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.

Minik öğrenciler Vali Erdoğan Bektaş’a bir buket çiçek takdim ederken, Vali Bektaş da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bahçelievler İlkokulu 3-D sınıfı öğrencileri, Vali Erdoğan Bektaş’tan okulun ihtiyaçları ile ilgili bazı taleplerde bulundu.

Bahçelievler İlkokulu 3-D sınıfı öğrencisi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını kutluyoruz. Dünyada bayramı olan çocuklar sadece bizleriz. Bundan dolayı şanslı ve mutluyuz. Ben tüm dünya çocukları adına Atatürk’ümüze teşekkür ediyorum ve hepinizin bayramını kutluyorum. Sayın Valim Zonguldak’ta ilk ziyaret ettiğiniz okul bizim okuldur. Siz okulumuza geldiğinizde bazı arkadaşlarımız satranç, tiyatro gibi etkinlikler yapıyordu onlardan biri de bendim. Biz sizi görünce çok heyecanlanmıştık. Sizi yine okulumuza bekleriz. Ayrıca eğitime verdiğiniz önemi takip ediyoruz ve teşekkür ediyoruz”

ÇOCUKLARIMIZIN ENERJİSİNE, BİZE GETİRECEĞİ YENİLİKLERE İHTİYACIMIZ VAR

Diğer öğrenciler ise Vali Erdoğan Bektaş’tan okulun ihtiyaçları konusunda bazı taleplerde bulunurken, Vali Bektaş ise yaptığı konuşmada, “Çocuk bayramı diye doğrusu ben başka bir ülkenin bayramı olduğunu bilmiyorum. Bizim ülkemize has bir özellik Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı. Çocuklarımız da 23 Nisan’ı kutluyorlar. Türkiye’de Cumhuriyetle başarılan projenin sonuçlarını her geçen gün çok daha rahat görebiliyoruz. Nasıl görebiliyoruz; komşularımıza bakınca görebiliyoruz. Türkiye’nin başardıklarına bakınca görebiliyoruz. Komşularımızın başaramadıklarına bakınca görebiliyoruz.

Tabii ki bu her şey değil mutlaka bizden daha ilerde olan daha çok gelişmiş olan daha çok başarmış olan ülkeler, milletler,  uluslar var. Biz de bu yolda devam ediyoruz. Özellikle çocuklarımızın eğitim sistemimizin insanımızın, milletimizin gayretiyle çabasıyla, enerjisiyle, umuduyla, varlığıyla her geçen gün yeni mesafeler alıyoruz, yeni etaplar, yeni aşamalar geçiriyoruz.  Yolumuz uzun, daha çok çalışacağız, çok terleyeceğiz. Bu çocuklarımızın enerjisine, çocuklarımızın bize getireceği yeniliklere çok ihtiyacımız var. Ben bu duygularla bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER