SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BELEDİYESİ’NDE NELER OLMUŞ!

KOZLU BELEDİYESİ’NDE NELER OLMUŞ!
Bu haber 23 Nisan 2019 - 16:06 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

“Kendin pişir kendin ye” projesindeki bazı merak edilen, kafaları karıştıran, kamuoyunun belediyeden beklediği bazı önemli detaylar cevap bekliyor.

Borç batağındaki Kozlu Belediyesi’nin malı deniz, yemeyen keriz uygulamalarından dolayı borç batağında olan ve her zaman, her dönem birçok şaibelerle anılan Kozlu Belediyesi. Son Kozlu sahilindeki yeni yapılacak olan park alanında şaibeler bitmiyor.

Şimdi vatandaş adına, Belediye yetkililerine soruyoruz;

1-Bu sahile yapımı devam eden park alanı ilk yapılan ihalede park alanının metrajı ile şimdiki yapılan metraj alanı aynı mı? Kamuoyunda konuşulan ihaledeki metraj alanı şu anki metraj alanından daha büyükken, şimdiki alanın belediyece sonradan küçültüldüğü iddia ediliyor.

2-Birileri Kerim Yılmaz Başkanın son dönemlerinde, belediyeye bazı iş yapan müteahhitlerin kestikleri makine parkur faturalarının meblağları çok yüksek olması ve bu faturalardan dolayı dairedeki bazı görevlilerin yeni başkan Ali Bektaş tarafından neden görevlerinden alındığı.

3-Eski başkan Kerim Yılmaz göreve geldikten sonra sanayi sitesinin orada köprü yapımına karar verilip, Kozlu’daki bazı müteahhitlerden hibe olarak alınan 200 ile 300 ton demir, sanayi sitesine tırlarla getirilmiş,  fakat sonra köprü yapılmayınca oradaki 300 tona yakın demir kuş olup uçmuş, iddialara göre bazı müteahhitler o demirleri oradan cukka yaparak zimmetine geçirdiler mi?

4-Bu demirleri aforoz eden müteahhitler acaba belediyeye yaptıkları işlerde bu demirleri kullanıp, bu demirlerin parasını hak edişlerine koydular mı?

Şimdilik HÜRDÜŞÜN VE Kozlu kamuoyu bu 4 soruya ve geçen hafta yazdıklarımız Kozlu sahilde yapımı devam eden parkla ilgili sorulara cevap bekliyoruz.

Haftaya Hürkuş haberleri devam edecektir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER