SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MÜFTÜLÜĞÜN DİKKATİNE!

MÜFTÜLÜĞÜN DİKKATİNE!
Bu haber 23 Nisan 2019 - 16:02 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Zonguldak müftülüğünün merkez mahallelerdeki camilerdeki imam ve müezzinlerin hiç denetimlerini yapıyor mu? Birçok camide ikişer imam ve müezzin görevli varken, İŞKUR’dan görevli müezzin ve imam görevli mi alımı yapılıyor?

Alınan bu imam ve müezzinlerin imtihanını kimler yapıyor, imamlık hiçbir göreve benzemez, Fatiha suresini okuyamayan, yanlış okuyan insanların namaz kıldırdığı ve görev yaptıkları belirtiliyor.

Müftülük yetkililerine sesleniyoruz; biraz o koltuklardan kalkın da mahalle camilerindeki görevli imam ve müezzinlerin gidip de görev yerlerinde habersiz okudukları Fatiha ve sureleri can kulağı ile dinlesinler acaba kıldırdıkları namazlar okudukları sureler, ezanlar kulaklara hoş geliyor mu?

Kur’an-ı Kerim’e göre mi okunuyor, bu görevler başka görevlere benzemez vebali çoktur.

Bu yazdıklarımız, dile getirdiğimiz yanlışlıklar tüm imam ve müezzinler için değil elbet.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER