SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÖZTÜRK KOLTUĞU SOYSAL’A EMANET ETTİ

ÖZTÜRK KOLTUĞU SOYSAL’A EMANET ETTİ
Bu haber 23 Nisan 2019 - 16:36 'de eklendi ve 134 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’ncu yıldönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak ve ilçelerinde de kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Vali, Belediye Başkanları ve kurumlar sembolik olarak koltuklarını çocuklara bıraktılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk de koltuğunu Gökçebey ortaokulu öğrencisi Burak Soysal’a teslim etti.

Başkanlık koltuğuna oturan Burak Soysal projelerle ilgili bilgi alırken, Gökçebey ilçesinde yapılmasını istediği yeni projeleri de Başkan Öztürk’e anlattı.

Gökçebey ilçesindeki okulların ihtiyaçlarının giderilmesini isteyen 23 Nisan Belediye Başkanı Burak Soysal, çocuklara ve gençlere değer verilmesini istedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk de, s23 Nisan Belediye Başkanı Burak Soysal’ın isteklerini yerine getireceklerini belirterek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER