SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOKAK KÖPEKLERİ KORKUTUYOR

SOKAK KÖPEKLERİ KORKUTUYOR
Bu haber 24 Nisan 2019 - 13:55 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Son günlerde Gazipaşa Caddesi üzerinde, sokak aralarında ve mahallelerde artan başıboş sokak köpekleri özellikle çocukları korkutuyor.

Zonguldak’ta hayvan barınağı olmasına rağmen, cadde, sokak ve mahallelerde artan başıboş sokak köpekleri dikkat çekiyor.

Sokak köpeklerinin bazılarında aşısı yapılmış olduğunu belirten küpe bulunurken, bazılarında küpe bulunmaması, özellikle sabah saatlerinde okula giden çocukları korkuttuğu belirtiliyor.

Vatandaşlar, “Sokak köpekleri için hayvan barınağı yapıldı ama cadde ve sokaklarda köpek sayıları daha da çoğaldı. Hani bunlar kısırlaştırılmış, aşıları yapılmıştı. Birçoğunda küpe bile yok. Küpesi olanlardan korkmuyoruz ama küpesi olmayanların ne yapacağı belli bile olmuyor, bunların aşılarının yapılıp, yapılmadığını da bilmediğimiz için korkuyoruz” diyerek, yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya davet ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER