SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MÇL’NİN ALTIN PLAKETİ PROF. DR. MEHMET HABERAL’A VERİLDİ

MÇL’NİN ALTIN PLAKETİ PROF. DR. MEHMET HABERAL’A VERİLDİ
Bu haber 28 Nisan 2019 - 13:23 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Mehmet Çelikel Lisesi’nin 81’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Cumartesi günü Valilik binası önünde tören düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Ardından da MÇL öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı.

PAZAR GÜNÜ PLAKET ÖDÜLLERİ TÖRENİ YAPILDI

Mehmet Çelikel Lisesi’nin 81’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Pazar günü MÇL Salonu’nda plaket töreni gerçekleştirildi.

Törene; Başkent Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Okul Müdürü İsmail Aşkar, MÇL Vakfı Başkanı M. Sağlam Gürol, MÇL Mütevelli Heyeti Başkanı Yüksel Aytaç’ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ile eski mezunları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından başlayan programda ilk konuşan MÇL okul Müdürü İsmail Aşkar, Çelikelli olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

MÇL Vakfı Başkanı Sağlam Gürol ise  “Mehmet Çelikel Lisesi 81 yıl önce her zaman şükran, minnet ve rahmetle andığımız Mehmet Çelikel tarafından Cumhuriyetin ilk bağış okulu olarak yaptırıldı.  Uzun yıllar Zonguldak ve ilçelerinin tek lisesi olarak şehrimi gençlerinin eğitim almalarına yuva oldu. 2019 senesinde 19 bine yaklaşan mezunlarımız ülkemizin her yerinde görev yapmış ve yapmaktadır. Çelikel mezunu olmalarının gururunu yaşamaktadırlar” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından; Mehmet Çelikel Lisesi’nden mezun olan 30-50 ve Altın plaket ödülleri dağıtımı gerçekleştirildi.

MÇL’nin Altın Plaketi Başkent Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’a verildi.

Plaket töreninin ardından her yıl geleneksel hale gelen etli pilav dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER