SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN ALAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Bu haber 30 Nisan 2019 - 16:06 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. ‘1 Mayıs Dünya Emekçi ve Dayanışma Günü’nü’ kutlayan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; 1 Mayıs’ın, insan hayatında en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın kutlandığı önemli günlerden biri olduğunu ifade ederek, beraberlik ve dayanışma ruhunun pekiştirildiği, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan bir bayram olduğunu belirtti.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, canı gönülden kutlarım. İşçilerimizin haklarının korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı desteklemeye devam edecek, işçi ve emekçi kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız. İşçi kardeşlerimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesine, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmaları yerel yönetimler olarak, bizler için de büyük önem arz etmektedir.

Çalışanların hak ve taleplerini dile getirdikleri bugün, emeğin değerini ortaya çıkarması yönüyle de toplum hayatında önemli bir yere sahiptir. Üretim ve istihdam oranlarına baktığımızda ülkemiz son yıllarda, büyük bir gelişim göstermiştir. Bu gelişimin etkenleri arasında en büyük pay ise işçilerimizindir. Onlar sayesinde bu kalkınma ve üretim sağlanmıştır. Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak rakamlara ulaşmasını sağlayacak olan, başta üretim olmak üzere tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış, kardeşlik ve huzur ortamında kutlanmasını temenni eder, saygılarımı sunarım.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER