SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

POLAT TÜRKMEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

POLAT TÜRKMEN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
Bu haber 30 Nisan 2019 - 10:57 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak “AK Parti 1 Mayıs’ı yasaklardan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturdu. Kolektif akıl ile çalışma hayatındaki sorunlara çözümler üretti” dedi.

Milletvekili Türkmen mesajında şu sözlere yer verdi: “Emekleriyle ve alın terleriyle Türkiye’nin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Toplumların değerlerinin gelişiminde üstün gayreti, çalışma azmi, fedakârlıklarıyla emekçilerin ve emeğin yeri tartışılmaz. Ülkelerin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi ve emekçilerdir.

Hükümetimiz göreve geldiği günden itibaren, çalışan kesimin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye büyük gayret göstermiş, hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem vererek hareket etmiştir.

Devletimiz, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında büyük önem taşımaktadır.

Bu düşünceler içinde; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün şenlik havasında geçmesini, barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyor; görevi başında hayatını kaybeden tüm işçi kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm çalışan kardeşlerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.”

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER