SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS’DEN 1 MAYIS TEŞEKKÜRÜ

GMİS’DEN 1 MAYIS TEŞEKKÜRÜ
Bu haber 02 Mayıs 2019 - 16:39 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu ve 1 Mayıs Tertip Komitesi adına bir açıklama yaparak “1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü Yürüyüş ve Mitingi”ne katılan, destek veren ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Açıklama şöyle;

“1 Mayıs 2019 tarihinde, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü Yürüyüş ve Mitingimizi, emek örgütlerimiz, meslek örgütlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, siyasetçilerimiz ve Zonguldak, Bartın, Karabük halkımızla birlikte başarıyla gerçekleştirdik.

Emeğin Başkenti’nden, tüm Türkiye’ye ve dünyaya Madenci Anıtı alanından birlik, beraberlik, dayanışma ve mücadele mesajlarını büyük bir katılım, coşku ve hoşgörü içinde bir kez daha güçlü bir şekilde gösterdik. Bu gururu bizlere yaşatan herkese en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Başta TTK işçileri, MTA işçileri, özel sahalarda çalışan maden işçileri, eşleri ve çocukları olmak üzere, Zonguldak’ın her yerinden ve il dışından gelerek alanımızı onurlandıran tüm halkımıza ve misafirlerimize mitingimize katıldıkları için teşekkür ediyor, saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Miting ve yürüyüş öncesinde, sırasında ve sonrasında, hoşgörülü davranan başta esnafımız olmak üzere, emniyet güçlerimize, sağlık personeline, şoför esnafımızdan emek veren temizlik görevlerimize varıncaya kadar herkese ve Zonguldak halkına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü organizasyonunda emeği geçen Tertip Komitesi Üyelerine, sendikalar, siyasi partiler ve STK’larımıza; Sendikamız adına yöneticilerimiz başta olmak üzere delegelerimize, işyeri temsilcilerimize, gönüllü çalışan üyelerimize, sendika personelimize, organizasyonun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan değerli basın emekçilerine, sesiyle ve müziğiyle alanı coşturan emek dostu sanatçımız İlkay Akkaya’ya; çalışma yaşamındaki sorunlarının çözülmesi umuduyla aynı güzellikte gelecek 1 Mayıs Emek ve İşçi bayramlarında buluşmak üzere teşekkür ederiz”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER