SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASININ AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ ÖDÜL ALDI

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASININ AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ ÖDÜL ALDI
Bu haber 05 Mayıs 2019 - 15:02 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı yardımcısı Sayın Fuat Oktay ve Bakanların katılımları ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşti. Genel Kurula Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Genel Kurulu delegeleri Lütfiye Zilan Cenk ve Ömer Faruk Yıldız ile birlikte Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında, önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi başta olmak üzere ülkemizin geleceğine ilişkin hemen her konuda iş dünyası ile istişareye önem verdiklerini, aldıkları tüm kararların ortak aklın, ortak ihtiyaçların ve ortak vicdanın ürünü olması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Erdoğan, Ankara ve tüm şehirlerde iş dünyasının bu en büyük çatısının genel kurullarına , Ekonomi şuralarına, ödül törenlerine ve diğer pek çok etkinliğine katılarak yol arkadaşlıklarını güçlendirdiklerini ifade etti. Ülkemizin 81 şehrinde 365 oda ve borsanın büyük ve güçlü Türkiye davamızın ete kemiğe büründürülmesinde lokomotif görevi ifa ettiğini söyleyen Erdoğan, Oda ve Borsalarımız hizmetlerini çağın yeniliklerine uydurarak dijitalleşmeyi hızlandırarak hem verdikleri hizmetlerin kalitesini yükselttiler hem de daha derinlemesine analizler yapma imkanına kavuştular dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilk kez düzenlenen 365 Oda ve Borsanın katıldığı proje yarışmasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ve ilimizde 200 kişilik bir çağrı merkezi açılmasına vesile olan ‘’Karaelmas Diyarının Keşfedilmemiş Cevherleri İş Dünyasında ’’ projesi kategorisinde ilk beşe girerek ödül aldı. Ödül Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e verildi.

Genel Kurulu değerlendiren ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, birlik ve beraberlik ruhunun hakim olduğu bir genel kurulu gerçekleştirdik. Genel kurulumuzun ana teması ‘’Birliğimizin Ebedi, Gündemimiz Ekonomi ‘’ şeklinde belirlenmişti. İnşallah seçimsiz geçecek önümüzdeki dört yılda hep birlikte ekonomiye odaklanarak güzel işler başaracağız dedi. Genel Kurulda kendilerini mutlu eden bir diğer konunun yapmış oldukları Avrupa Birliği Projesinin 365 oda borsa arasında kategorisinde ilk beşe girerek ödül almış olması olduğunu söyleyen Demir, bundan böylede yeni projeler yaparak ilimiz ekonomisine ve istihdamına katkı vermeye devam edeceğiz dedi.

Demir, projenin hazırlanması ve gerçekleşmesinde görev alan oda çalışanlarına, kadın ve genç girişimciler kurulu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile projelerini ödüle layık gören jüri üyelerine ve böyle bir uygulama başlatan TOBB yönetimine teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER