SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İNŞAAT NEDEN DURDU?

İNŞAAT NEDEN DURDU?
Bu haber 07 Mayıs 2019 - 18:31 'de eklendi ve 188 views kez görüntülendi.

Kozlu sahilinde yapımına başlanan İller Bankası kaynaklı yeni park alanı ne hikmetse, yapımından çok ihale süreci ve sonrası hakkındaki süreçteki bazı şaibeler her geçen gün daha da çok artıyor.

Son zamanlarda yapımı devam eden park alanı, yeni seçilen AK Parti’li Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından neden durduruldu?

Parkın nasıl bir proje ile çizimi yapıldığı, projeyi kimin çizdiğini, ilk proje ile sonradan uygulanan parkın yapımı acaba aynı projeye göre mi yapılıyor!

Duyumlara göre; istihkakları yapılmış, istihkakın da 3 milyona yakın olduğu söyleniyor.

Şimdi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a soruyoruz;

1-Yapımı devam eden park inşaatını neden durdurdunuz?

2-3 milyona yakın istihkakla acaba önceden dökülen hafriyatlar ve oraya başka yerlerden getirilen taşları da kendi getirmiş gibi istihkaka koydu mu?

3-Bahçenin park alanı ve diğer yerlerdeki yapılacak olan çocuk parklarının ihale bedeli 4 milyon artı KDV mi. İnşaatın şu anki yapılan istihkakları neredeyse ihale bedelinin 3/2sine geldi?

4-Eski Belediye Başkanı Bursa’dan getirdiği danışmanlara ödediği paranın yekünü kaç para, ödenen para neyin danışmanlığı karşılığında?

5-Seçimlerden birkaç ay önce bazı müteahhit firma tarafından belediyeye çok fahiş araç, gereç, iş makinaları faturası kesildi mi?

6-Seçimlerden önce hangi firmalara ve kimlere yüklü miktarda paralar ödendi?

7-Kozlu Belediyesi, yaptığımız haberlerle ilgili olarak neden kamuoyunu aydınlatmıyor? Çünkü Kozlu Belediyesinde olanları Kozlu halkı da bilmek istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER