17:53 - SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ GEÇİM SIRASI
17:51 - KAN BAĞIŞI DÜZENLENECEK
17:50 - ZONGULDAK’TA İHRACAT YÜZDE 31,5 AZALDI
17:48 - KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ
17:42 - MÜFTÜOĞLU İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
17:41 - UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK
17:35 - VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ
17:33 - ŞİKAYET YOK, ÇÖZÜM VAR!
Kozlu sahilinde yapımına başlanan İller Bankası kaynaklı yeni park alanı ne hikmetse, yapımından çok ihale süreci ve sonrası hakkındaki süreçteki bazı şaibeler her geçen gün daha da çok artıyor.
Son zamanlarda yapımı devam eden park alanı, yeni seçilen AK Parti’li Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından neden durduruldu?
Parkın nasıl bir proje ile çizimi yapıldığı, projeyi kimin çizdiğini, ilk proje ile sonradan uygulanan parkın yapımı acaba aynı projeye göre mi yapılıyor!
Duyumlara göre; istihkakları yapılmış, istihkakın da 3 milyona yakın olduğu söyleniyor.
Şimdi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a soruyoruz;
1-Yapımı devam eden park inşaatını neden durdurdunuz?
2-3 milyona yakın istihkakla acaba önceden dökülen hafriyatlar ve oraya başka yerlerden getirilen taşları da kendi getirmiş gibi istihkaka koydu mu?
3-Bahçenin park alanı ve diğer yerlerdeki yapılacak olan çocuk parklarının ihale bedeli 4 milyon artı KDV mi. İnşaatın şu anki yapılan istihkakları neredeyse ihale bedelinin 3/2sine geldi?
4-Eski Belediye Başkanı Bursa’dan getirdiği danışmanlara ödediği paranın yekünü kaç para, ödenen para neyin danışmanlığı karşılığında?
5-Seçimlerden birkaç ay önce bazı müteahhit firma tarafından belediyeye çok fahiş araç, gereç, iş makinaları faturası kesildi mi?
6-Seçimlerden önce hangi firmalara ve kimlere yüklü miktarda paralar ödendi?
7-Kozlu Belediyesi, yaptığımız haberlerle ilgili olarak neden kamuoyunu aydınlatmıyor? Çünkü Kozlu Belediyesinde olanları Kozlu halkı da bilmek istiyor.