SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TEŞEKKÜR

TEŞEKKÜR
Bu haber 07 Mayıs 2019 - 18:48 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

28 Nisan 1999 yılında başlayan ve haftalık olarak 21 yıl Zonguldak’ta tarafsız yayın ilkesi ile yayın hayatını sürdüren HÜRDÜŞÜN Gazetesi’nin 21’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla;

Gerek telefonla, gerek bizzat, gerekse e-mail yoluyla HÜRDÜŞÜN Gazetesi’nin kuruluşunu kutlayan, bizlere iyi dileklerini ileten tüm okurlarımıza ve dostlarımıza bu iyi dilekleri için teşekkür ediyoruz.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak; 21 yıl süren yayıncılık anlayışımız doğrultusunda Zonguldak’ın gelişmesi, kalkınması konusundaki mücadelemiz dün olduğu gibi bundan böyle de devam edecektir.

Bağımsız, tarafsız, objektif yayıncılık ilkemiz çerçevesinde haber ve yorumlarımızla Zonguldak’ın yanında olmaya devam edeceğiz.

Tüm okurlarımıza ve Zonguldak halkına bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER