SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

ALAN ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Bu haber 08 Mayıs 2019 - 9:56 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Şehit Ailelerine iftar yemeği düzenledi. Belediye Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğine; Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda şehit ailesi katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; “Öncelikle davetimizi kırmayıp iftar yemeğimize katıldığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. İlk iftarımızı sizlerle yapmak istedik. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Sizler başımızın tacısınız. Bir evladınız olarak, her zaman yanınızdayım.  Kapımız her zaman sizlere sonuna kadar açık. Şehitlerimizin bizlere emaneti değerli ailelerimiz, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim her zaman bugünkü gibi birlik olmayı nasip etsin. İnşallah, bayrama da bu kardeşlik ortamında ulaşırız. Mübarek Ramazan ayında sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Destekleriniz için de teşekkür ediyorum. İnşallah Zonguldak’ımızı hak ettiği yere birlikte getireceğiz. Rabbim nice iftarlar açmayı, sağlıkla, huzurla nasip eylesin. Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER