SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLADI
Bu haber 13 Mayıs 2019 - 18:16 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun Hemşireler Haftası dolayısı ile kutlama mesajı yayımlayarak “tüm hemşirelerin gününü tebrik eder, bu zor mesleği icra ederken gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı kendilerine minnettar olduklarını dile getirdi.

“Her türlü sağlık hizmetinin dengeli, ulaşılabilir, sürekli, kaliteli ve en üst düzeyde verilebilmesi bir ekip çalışması ile mümkündür.” diyen Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Hemşireler bu ekibin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarından biridir. Bütün hemşirelerimiz; hasta haklarının, değişen sağlık ihtiyaçlarının, hasta ve hasta yakınlarının beklentilerinin karşılanması ile etkili, verimli ve duyarlı bir sağlık hizmeti sunabilmek için omuzlarındaki büyük ve kutsal sorumluluğun bilinci ile görevlerini eksiksiz yapma gayreti içerisindedir.

Ülkemizde hemşire kadrolarının ve niteliğinin artırılması hükümetimizin öncelikli hedefleri arasında yer almıştır. Hükümetimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarının daha iyi çalışma ve hayat şartlarına ulaşması için gerekli desteği her zaman verecektir.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası münasebetiyle tüm hemşirelerin gününü kutlar, bu zor mesleği icra ederken gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER