SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KURUM MÜJDE VERDİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KURUM MÜJDE VERDİ
Bu haber 18 Mayıs 2019 - 18:22 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulunurken, Zonguldak’a da müjde verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zonguldak ziyaretine ilk olarak Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u valilik ziyaretinde Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, daire müdürleri karşıladı. Bakan Kurum Valilik Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından makama geçerek, çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

BAKAN KURUM ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum daha sonra Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı da ziyaret etti.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’ın hazır bulunduğu Belediye ziyaretinde, Bakan Kurum Belediye Başkanı Alan’dan projelerle ilgili bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Belediye binasında düzenlediği basın toplantısında; Özellikle Lavuar alanı, Protokol Camiisi, Millet Bahçesi’nin master plan çerçevesinde hayata geçeceğini belirterek, Zonguldak’ı önümüzdeki 5 yıl içerisinde marka bir şehir yapmak için önemli adımlar atılacağını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER