SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FEVKANİ’DE İLK İFTAR

FEVKANİ’DE İLK İFTAR
Bu haber 21 Mayıs 2019 - 8:03 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yaklaşık 3 bin kişilik iftar verildi.

Daha önce Gazipaşa Caddesi’ne verileceği açıklanan iftar yemeği, alınan kararla Fevkani köprü üzerinde verildi.

İftar yemeğine; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Zonguldak Belediyesi tarafından organize edilen ve Turkcell sponsorluğunda verilen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gönül belediyeciliğini hayata geçirdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi.

ALAN: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

“Ramazan ayı, insanların manevi duygularını artıran, en bereketli en güzel aylardan biridir. Ramazan’ın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza güç katmak için hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirerek, Ramazan Ayı’nın bu güzel ve manevi ortamında sizlerle birlikte orucumuzu açmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bu mübarek ayda, sevgi, saygı, sabır ve hoşgörü duygularımızın pekişmesi adına, Rabbim nice bereketli sofralarda bir araya gelmeyi nasip eylesin. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hepinize iftar programımıza katıldığınız için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BEKTAŞ: ÇOK GÜZEL BİR ORTAM

Zonguldak Belediyesi’nin iftar programına katılan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve ekibine teşekkür ederek, “Zonguldak’ta çok güzel bir ortam oluşmuş. Herkes mutlu gözüküyor bizde mutluyuz. Belediyemizi tebrik ediyor teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

UÇAR:  ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE FARKLI ETKİNLİKLER DE YAPACAĞIZ

Fevkani köprü üzerinde ilk kez bir iftar programında Zonguldaklılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise “Fevkani Köprüsü üzerinde ilk defa iftar programında Zonguldaklı hemşirelerimiz ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir ilk inşallah önümüzdeki günlerde de çok daha farklı etkinlikler yapacağız” diye ifade etti.

ÇOLAKOĞLU: YILLARDIR ÖZLENEN BİR TABLOYDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da yaptığı konuşmada; ‘’Bugün gerçekten çok güzel bir gün, yıllardır özlenen bir tabloydu çok geniş bir katılım var. Bu ilk olduğu için bazı eksikliklerimiz olmuştur inşallah bunları telafi ederiz. Burada Zonguldak kaynaştı. On yıldır alamadığımız bir belediyeyi AK Partili bir Belediye alarak AK belediyeciliği Zonguldak halkına göstereceğimize inanıyorum” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan göreve başladığından bu yana ilk kez böylesi kalabalık bir iftar programının düzenlenmesinden mutlu olurken, iftara katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, “hoş geldiniz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER