SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU’DA İNŞAATLARA STOP…

KOZLU’DA İNŞAATLARA STOP…
Bu haber 21 Mayıs 2019 - 17:01 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Kozlu Güney Mahallesi ve Abaz bölgeleri haricindeki yerlerde, yapımı devam eden inşaatlara Bölge İdare Mahkemesi’nin, inşaatların İmar Planı uygulamasına aykırı olduğu gerekçesiyle inşaatlar durduruldu.

2010-2011-2012 yıllarında yapılan revizyon ve 2. Etap revizyon planlarının Bölge İdare Mahkemesi kararı ile iptal edilmesi nedeniyle Kozlu’da yapımı devam eden bütün inşaatlar durduruldu.

Mahkeme’nin 2016 yılında yürütmeyi durdurma kararına rağmen, inşatlara devam edildi. Bölge İdare Mahkemesi’nin kararı sonrası Belediye’den yeni bir revizyon planı çizilinceye kadar inşaatlar durduruldu.

Bu sürede iskan alan bu binalarda her hangi bir sorun yokken, yeni revizyon plana yapılıncaya kadar inşaatların durdurulduğu öğrenildi.

Bu tür binaların, inşaatların sorunlarını artık Kozlu Belediyesi çözüme kavuşturacaktır. Zamanında Kozlu Belediyesi’nin yanlış İmar kararları, ilerisi için nüfus artışının yanlış hesaplanmaları, aynı alanlardaki binaların kimine 4 kat, kimine 8 kat imar verilmesi sonuç bu günlere geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER