SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KIZILAY RAMAZAN ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

KIZILAY RAMAZAN ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR
Bu haber 23 Mayıs 2019 - 17:43 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Ramazan şenlikleri düzenleyecek. 28-29 Mayıs tarihleri arasında, iftar sonrası düzenlenecek Ramazan şenlikleri Valilik binası önünde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç,  yaptığı açıklamada, “Ramazan şenlikleri 28 Mayıs Salı ve 29 Mayıs Çarşamba günü olmak üzere iki gün yapılacak. Zonguldak Valiliği önünde iftardan sonra yapılacak olan şenliklerimize Kızılay Genel Müdürümüz, Genel müdür yardımcımız, protokol, STK’lar ve tüm Zonguldak halkını şenliklerimize davet ediyoruz.

Kızılay Genel Merkezimizin organize ettiği Ramazan şenliklerinde, Hacivat Karagöz oyunumuz, Fermancı diye Ramazan aylarına uygun olan oyunlarımız, orta oyunu, semazen gösterisi, fasıl ve Osmanlı döneminde yapılan macun dağıtımı yapacağız. İki gün böyle şenlikler yapıp şenliğimizi sona erdireceğiz. Bütün halkımızı davet ediyor ve bekliyoruz” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER