SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TTK KURALARI ÇEKİLDİ

TTK KURALARI ÇEKİLDİ
Bu haber 23 Mayıs 2019 - 17:29 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na alınacak 500 kişilik işçi için kuralar bugün çekildi.

Site Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil,  İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu da katıldı.

Saygı Duruşu ve istiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan kura çekiminde ilk şanslı ismi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil çekti.

Noter huzurunda çekilen kurada Zonguldak Merkeze 350 asil ve yedek çekilirken, Karabük ve Bartın ilinde de kura çekimi gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER