SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN “ZONGULDAK İÇİN BİR İLK OLSUN BİRLİK OLSUN” ÇAĞRISI

AK PARTİ’DEN “ZONGULDAK İÇİN BİR İLK OLSUN BİRLİK OLSUN” ÇAĞRISI
Bu haber 29 Mayıs 2019 - 18:17 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan birlikte düzenledikleri basın toplantısında “birlik ve beraberlik çağrısı” yaptı.

Basın toplantısında konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, partiyi Facebook’la, Tiwitter’le yönetmediklerini, tüm teşkilatlarla birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Bazı sosyal paylaşım sayfalarında yer alan bazı fotoğraflara da tepki gösteren AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, “fotoğraftan bence bir fotoroman yazmanın hiçbir anlamı yoktur” dedi.

Toplantıda birlik çağrısı yapan AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan kamuoyunun gündeminde yer alan konulara da açıklık getirdi.

Çağlayan yaptığı konuşmada şunları söyledi.

ÇAĞLAYAN: ŞEHRİMİZ İÇİN ORTAK AKIL İLE OLUŞTURULACAK ANA PLAN YAPILMASI ZORUNLUDUR

“Zonguldak için bir ilk olsun birlik olsun” diyen, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “31 Mart yerel seçimlerini halkımızın teveccühü, tüm teşkilatımızın, adayımızın ve gönül verenlerimizin gayreti ile kazandık. Öncelikle halkımızın teveccühü ve güvenine teşekkür ediyoruz. Seçim döneminde, üstün gayret gösteren, İl başkanımıza, milletvekillerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, önceki ve şimdiki tüm yöneticilerimize, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarımızın tümüne, mahalle, belde ve köy teşkilatlarımıza gönülden destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Artık hizmet vaktidir. Gerek seçim döneminde sözünü verdiğimiz projeler, gerekse şehrimizin beklentilerini hayata geçirme vaktidir. Bilinmelidir ki, plansız olarak, çok çalışmak hedefe ulaştırmaz. Bu yüzden planlı, akılcı, kararlı ve disiplinli çalışarak hedefe varmalıyız. Şehrimiz için ortak akıl ile oluşturulacak ana plan yapılması zorunludur. Önce Zonguldak diyerek tüm paydaşların bu sürece destek vermesi önceliğimiz olmalıdır. Hep birlikte Yeni Zonguldak diyerek yola çıkan Belediye Başkanımıza, yapılacak olan Ana Plan’da 1 fikrim var diyerek, parti ayrımı olmaksızın, tüm siyasetçilerimizin, akademisyenlerimizin, ticaret ve meslektaşlarımızın, esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, şimdiki ve daha önce görev yapan belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin, gazetecilerimizin katkı sunması, şehrimiz için çok önemlidir. Şehrimizin, ulaşım, kamu hizmetleri, istihdama yönelik teşvik ve arazi kullanımı, rekreasyon ve kentsel dönüşüm planlarını uzun vadeli olarak yapmasından, valiliğimizin, belediyemizin, üniversitemizin, kamu kurumlarının yanı sıra şehrin sahiplerinin de söz sahibi olması için çağrı yapıyoruz. Tüm hemşerilerimizi; Zonguldak ortak paydasında buluşmak, fikirlerimizi olgunlaştırmak, neyin, nereye yapılması gerektiğine karar verebilmek için bu sürece destek olmaya katkı vermeye davet ediyoruz. Belediye Başkanımız Syn. Dr. Ömer Selim Alan Belediyeciliğinin rutin işleri olan, yol, kanalizasyon vs. gibi hizmetleri şehrimize yakışır bir biçimde yaz sezonu içinde gerçekleştirecektir. Bizlerde Zonguldaklı olarak belediyemize destek olmalıyız. Hangi projenin, nerede olması gerektiğine, tabi ki tam mutabakat sağlanamayabilir. Bu tür durumlarda Önce Zonguldak diyerek ortak akıl ile Mahalli müşterek faydada buluşmak en doğru karar olacaktır. Şehrimizin tüm paydaşlarının, hassasiyet ve özenle bu çağrımıza kulak vereceğine olan inancımızla, hemşerilerimizin, önümüzdeki Kadir gecelerini tebrik eder, Ramazan Bayramının, birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesi dileği ile saygılar sunarız” dedi.

TOSUN:  BASINDA YAZILDIĞI, BİRİLERİNİN SÖYLEDİĞİ GİBİ BİZ FACEBOOK’LA, TİWİTTER’LE BU PARTİYİ YÖNETMİYORUZ

Son günlerde gerek yerel basında, gerekse sosyal medyada yapılan haber ve paylaşımları eleştiren Zeki Tosun, “Basında biz de bazı şeyleri okuyoruz. Bizi bir derdimiz var. Zonguldak derdimiz. Zonguldak’ta 10 yıl sonra bir belediyeyi kazandık ve Zonguldak’ta güzel şeyler yapmak bunu da teşkilatlarımız ve Belediye başkanımızla beraber yapmak bizim tek derdimiz bu. Teşkilatlar, teşkilatçılık görevi yapar, belediye başkanı da belediye başkanlığı görevini Zonguldak halkını mutlu etmek için verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışıyor Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan. Biz işimize bakıyoruz, basında çıkanlara takılmıyoruz. Bizim hedefimiz Zonguldak’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek, insanların mutlu olmasını sağlamak bunu da hep beraber yapacağız. Bizim gayretimiz bu yöndedir. Biz basında çıkanlara aldırış etmeden önümüze bakıyoruz. Dedik ya başta bir devamız, bir derdimiz var dedik. Biz derdimize ve davamıza sahip çıkarak, Zonguldak’ı daha güzel bir kent haline getirmeye hep beraber çalışıyoruz.

Biz kurumsal bir partiyiz AK Parti olarak. 17 yıldan beri iktidarda olan bir partinin teşkilat mensuplarıyız. Bizim bir teşkilat yapımız var. Teşkilat başkanımız var. Bizim il başkanlarının, ilçe başkanlarının göreve gelmesi teşkilat başkanları vasıtasıyla olur, kongrelerimizle olur önümüzdeki zamanda kongrelerimiz var. Bunların dışında olan şeyler veya basında yazılanlar veya Belediye başkanımızın gidip teşkilat başkanımızı ziyareti rutin bir ziyarettir. Teşkilat başkanımız şu anda İstanbul’da, yarın da ben gideceğim yanına, beni çağırdılar yani bunlar İstanbul’daki seçimlerle ilgili konular. Arkadaşımız başkanımızla İstanbul’a gittiği zaman orada teşkilat başkanımızı ziyaret etmiştir bu fotoğraftan bence bir fotoroman yazmanın hiçbir anlamı yoktur. Teşkilat burada, ilçe başkanı burada, kademe başkanı, il başkanı da burada. Ben geçen hafta da il başkanları toplantısına katıldım, bu şekilde basında yazıldığı gibi birilerinin söylediği gibi biz Facebook’la, Tiwitter’le bu partiyi yönetmiyoruz. Biz işimize bakıyoruz, bizim bir hedefimiz var ilçe başkanımızla kol kola verdik Zonguldak’ta iyi şeyler yapmak, bunun içine Belediye Başkanı da dahildir. Vekillerimizle hep beraber bu işleri yapmaktır. Başkanımız da döndüğü zaman inşallah kendisi de bu konularla ilgili bir açıklama yapacaktır.  Biz kurumsal bir partiyiz, biz teşkilatımıza bağlıyız. Teşkilatımız bize git der gideriz, kal der kalırız. Çünkü bizim teşkilatçılık terbiyemizde bu vardır ama böyle hiçbir şey olmadan, Ankara’da veya Teşkilat başkanı ile konuşulmadan bunların Facebook’ta yazılması doğru değil. Burada 10 yıl sonra merkezde bir Belediye Başkanlığı kazanılmış, ilçe başkanımız merkezdeki Belediye başkanlığı ve 3 belde belediyenin kazanılması noktasında bütün teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekillerimiz kime ne görev verdiysek hepsi çalışmış, burada bir Belediye kazanılmış ve şimdi burayı birileri karıştırmaya çalışıyor. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Böyle bir şey yok. Biz işimize bakıyoruz, biz insanların bu şehirde mutlu olması, bu şehirden göç etmemesi için ne gerekiyorsa Belediye başkanımızla beraber yapmak için bu göreve talip olduk” diye konuştu.

ÇAĞLAYAN: BAZILARI ARAYA FİTNE SOKUP KAVGA ÇIKARMAK İSTİYOR

Birilerinin araya fitne sokup, kavga çıkarmak istediğini belirten Çağlayan şöyle devam etti. “Allah’a şükürler olsun ki, bizler iki dönem sonra Zonguldak Belediyesi’ni kazanmış bir ekibiz. Aynı zamanda yine söylediği gibi merkezde de 3 tane beldemizi kazanmışız. Allah bize bu onuru yaşattı. Bunun için öncelikle biz şükrediyoruz. Vatandaşımıza da teşekkür ediyoruz. Fakat şöyle bir durum söz konusu, ben 1,5 yıl önce il başkanımızın oluru ile Merkez ilçe başkanı oldum o günden bu güne kadar benim başarılı olmam için il başkanımız inanılmaz derecede destek olmuş, inanılmaz derecede önümüzü açmış, bize ağabeylik, babalık yapmış. Şimdi aynı şekilde Belediyeyi kazanmışız, şimdi araya bazıları fitne sokup kavga çıkarmak istiyor onlar avuçlarını yalarlar. Biz nasıl ki, seçim onurunu yaşamışsak Zonguldak Belediye Başkanımızın yapacağı hizmetlerle de şehre hizmet etme onurunu ve gururunu yaşamak istiyoruz. Onun için de Merkez ilçe olarak il Başkanımızın sarsılmaz kaya gibi arkasındayız. İl ve Merkez ilçe olarak da Belediye Başkanının da başarılı olabilmesi için sarsılmaz kaya gibi de arkasındayız bu böyle bilinsin. Araya fitne sokup kavga çıkartmak isteyenler de, buradan kendi payına düşeni alsın”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER