SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’NİN BUKALEMUNLARI!

AK PARTİ’NİN BUKALEMUNLARI!
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 17:30 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Seçimler bitti, partilerdeki iç hesaplaşmalar su yüzüne çıkmaya başladı.

CHP’deki bukalemunlardan sonra şimdi de AK Parti’deki insan görünümlü şeytanlar er meydanında değil, gizli kapılar ardında dedikodu yapmaya başladılar.

Bu her dönemlerde belirli aralıklarla kafalarını kuma gömmüş dötleri dışarda kalan humakuşu gibi vakitsiz, vakitsiz ötmeye başlarlar.

31 Mart’ta seçimi AK Parti adayı Dr. Ömer Selim Alan kazandı. İl ve Merkez ilçe, Kadın ve Gençlik Kolları, dargını, muhalefeti, vekiller bir araya geldi.

10 senedir CHP’de olan Belediye Başkanlığı’nı AK Parti’ye kazandırdılar.

Başkan koltuğa oturdu “tebrikler, hayırlı olsun” ziyaretçilerinden sonra seçim öncesi vatandaşlara Zonguldak’la ilgili verdiği sözleri-projeleri hayata geçirmek için (ben şahidim) sabahtan gece geç saatlere kadar koşturuyor.

Bir yandan şaibelerle dolu olan bir Belediye’yi disiplinden tamamen uzaklaşmış, müdüründen birçok birimlerine, personelinden, amirine kadar dizayn etmeye uğraşırken, Ramazan ayı dolayısıyla Belediye olarak fakir “fukaraya nasıl bir katkı sağlarız” çabasındayken, fırsat buldukça acil olan işleri bir an önce hayata geçirebilmek için gece geç saatlere kadar makamından çıkmazken, her fırsatta il ve merkez ilçe başkanları ile temasta olan seçimi il, ilçe ve teşkilatların birlik ve bütünlük çerçevesi içinde kazanıldığını her fırsatta söylerken, birileri çıkmış bu zaferi bu il ve ilçe, teşkilatlar, vekiller ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın arasına nasıl “nifak sokarız” hesabı yapan, bukalemun takımı, bazı yerlerde, bazı kapalı kapılar arkasında senaryo üretmeye başladılar.

Bunları da yaparken, bazı insanları da zan altında bırakıyorlar.

Başkan Alan il, ilçe ve vekillerle her fırsatta Ankara’ya beraber giderek, Bakanların kapısından ayrılmayarak, her fırsatta İller Bankası Genel Müdürlüğü’nden, “nasıl bir pay daha fazla alırız” düşüncesiyle gece gündüz koştururken, birileri zafer kazanmış AK Parti il, ilçe, vekiller, Kadın ve Gençlik kolları ve Belediye Başkanının arasına girip ortalığı karıştırmak için Belediye Başkanı ve bazı insanları kullanarak “il ve ilçe başkanı hesabı” yapılması tam bir komedi.

Bunlar siyaseti ya hiç bilmiyorlar, ya da “salağa yatıyorlar”.

Genel Merkez CHP’den seçimi hanesine yazdıran bir il ve ilçeyi acaba görevden alır mı?

Bu senaryoya kargalar bile güler!

Şu an AK Parti’nin seçimlere kadar bir il ve ilçe başkanı var.

Başkanlara ihtiyaç yok.

Bir de yeni seçilmiş genç bir Belediye Başkanı var.

Bırakın başkanı da önce ekibini kursun. Millete söz verdi.

Acil gereken işleri yapmak için “borç batağında olan bir Belediye’yi bütçesi ile nasıl hizmet yaparım” diye koştururken, insan görünümlü şeytanlar, şeytanlık peşindeler.

Bakın bayram geliyor.

Babalar evlatlarını sevindirecektir.

Zonguldak’ın da şu an babası durumunda Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’dır.

O da Zonguldak’ı sevindirmek için koşturuyor.

Bayramda başkan evlatları Zonguldak’ı sevindirecektir.

Daha bir hafta önce Belediye çalışanlarının toplu sözleşmede yaptığı zamlar hem çalışanlar, hem Zonguldak kamuoyunda büyük bir takdirle karşılandı.

Başkana köstek değil destek zamanı.

Vekiller, il, ilçe ve Belediye başkanının amacı tektir.

O da Zonguldak’a hizmettir.

Başkan ve il, ilçe bunun altından kalkacaktır.

Siz bukalemunlar bırakın şefaatinizi, gölge etmeyin yeter.

***

Kamuoyunun bilgisine;

Şu an AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkanı  Dr. Ömer Selim Alan’dır.

İşte gerçekler…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER