SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CADI KAZANI KAYNIYOR!

CADI KAZANI KAYNIYOR!
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 17:41 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

ERTEM: ZONGULDAK SİYASETİME NOKTAYI KOYDUM

AK Parti eski Gençlik kolları Başkanı Yahya Ali Ertem’den açıklama; “Ben bir sene önce AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’na aday olmak için çaba verdim. Cenab-ı Allah adaylığımı nasip etmedi ve ben de Zonguldak siyasetime noktayı koydum. Şu an Bursa’da 35 derece sıcağın altında yapımı devam eden inşaatın başındayım. Beni kimse Zonguldak siyasetinin hiçbir yerine çekmesin. Ben yokum. Benim fotoğrafımın olduğu bir topluluğumuzda geçmişte bir beraberlik resmidir. Bu resimden kimse bir şeyler çıkarmasın. Hiçbir guruba dahil etmeye de çalışmasın.

Kazanılmış bir AK Parti Belediye Başkanlığı’nın zaferini kutlayacaklarına, birileri temiz dere suyunu bulandırmaya çalışmasınlar”

TOPAL: HİÇ BİR SİYASİ YAPININ İÇİNDE DEĞİLİM EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM

Güray Topal da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kamuoyunun dikkatine; Doğum günüm vesilesiyle arkadaşlarımız abilerimiz bir araya gelerek bir sürpriz hazırlamışlar bu birliktelikten rahatsız olan dedikodu yapan bir takım çevrelere ithafen paylaşılmış bir gönderiyi sanki siyasi bir oluşum varmış gibi yansıtılması beni ziyadesiyle üzmüştür. Basında çıkan haberler asılsızdır ben şahsım olarak hiç bir siyasi yapının içinde değilim ekmeğimin peşindeyim hayırlı ramazanlar dilerim”

HÜRDÜŞÜN’ÜN YORUMU

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak biz de diyoruz ki, kaç gündür kamuoyunun gündeminde olan gerek söylemler, gerek sosyal medya da yayınlanan fotoğraflar, kamuoyunda birçok insanı töhmet altında bırakıldı.

Birileri gerek bilerek, gerek istemeyerek bir yerlere mesaj vermek istemiş olabilirler. AK Parti içinde olup da hiçbir sıfatı olmayan ama her dönemde işleri güçleri ortalığı karıştırmak isteyen, bir takım gruplar yine işbaşında olup gerek seçim öncesi, gerek seçim sonrası her zamanki gibi ortalığı, partilerini il, ilçe ve Belediye başkanını bir şeylerin içine çekmek için yine hortladılar.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak şunu diyoruz ve sosyal medyada yayınlanan o fotoğrafın çekildiği tarih, saat ve gün olarak bilgimizdedir.

Niye toplanıldı, amaç neydi?

O toplantıda neler konuşuldu hepsi bilgimiz dahilindedir.

Bu fotoğraf karesindeki birçok insan zan altında bırakılmak isteniyor!

Zamanı geldiğinde o fotoğrafın gerçek hikâyesini HÜRDÜŞÜN delilleriyle gerekirse açıklar.

Açıklayınca da acaba deprem olur mu!

Orasını bilmem delil ve şahitler mevcut.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER