SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİYASET BAHANE, “ZONGULDAK İÇİN BİRLİKTELİK” ŞAHANE

SİYASET BAHANE, “ZONGULDAK İÇİN BİRLİKTELİK” ŞAHANE
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 12:16 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ‘Bir İlk Olsun BİRLİK Olsun’ çağrısı ile Zonguldak merkezdeki siyasi partilerin ilçe başkanları birlikte iftar açarak, sohbet ettiler.

Zonguldak’ta ilk kez gerçekleştirilen bu birlikteliğin devam edeceği açıklanırken, Zonguldak adına çok güzel bir birlikteliğin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşılıp, altına da şu ifadeler yazıldı.

Bugün Zonguldak’ta iftar programıyla örnek bir buluşmaya ev sahipliği yapan İlçe Başkanımız Mustafa ÇAĞLAYAN ‘Bir İlk Olsun BİRLİK Olsun’ diyerek yapmış olduğu çağrıdan sonra, ilimizde görev yapan, tüm siyasi partilerimizin Merkez İlçe Başkanlarıyla BİR aradaydı.

Daveti kırmayarak, büyük bir incelikle icabet eden CHP Merkez ilçe başkanı Yusuf MAR’a, MHP Merkez ilçe başkanı Niyazi KIRANSOY’a, İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Adnan ÖMÜR’e, SP Merkez ilçe başkanı Recep HOROZOĞLU’na, Y. REFAH partisi Mekez ilçe başkanı Mustafa AKLAN’a, ANAP Merkez ilçe başkanı Mehmet KÖKSAL’a ile Birlikte, daha önce yaptığımız çağrıyla, şehrimiz için üzerinde durduğumuz ORTAK AKIL ile ANA PLAN yapılması konusunda desteklerini ve katkılarını talep etti.

‘Seçimlerde REKABET, seçim sonrası FERASET’ diyerek bugün ilkini gerçekleştiren ilçe Başkanımız Mustafa ÇAĞLAYAN bu buluşmanın şehrimizde gelenek hâline getirilmesi ve bir sonraki yılda ev sahipliğini Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığının yapması konusunda fikir birliğine varıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER