SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ZONGULDAK VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Bu haber 30 Mayıs 2019 - 18:16 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Erdoğan Bektaş, kutlama mesajında şunları ifade etti.

“Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği, üzüntülerin, kaygıların ve sıkıntıların unutulduğu sevinçlerin arttığı, sevginin saygının ve hoş görünün pekiştiği özel günlerdir. Duyguların daha yoğun yaşadığı bugünlerde birbirimize ve ülkemize olan saygımız daha da artmaktadır.

Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla, sosyal dayanışma duygularımız zirveye ulaştırıp, yaşlılarımızı ziyaret edip, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım elini uzatıp sevinçlerini olduğu kadar acılarını ve sıkıntılarını da paylaşmalıyız.

Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri için bayram süresince görevi başında bulunan bütün güvenlik, zabıta, sağlık ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bayram ziyareti için yola çıkacak vatandaşlarımızın bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına uymaları gerektiğini tekrar ifade ediyorum. Bayramların anlamını ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamayı, herkesin sevdikleriyle birlikte huzur içinde bir bayram geçirmelerini diliyor, bayramın hemşehrilerimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER