SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TAHSİN ERDEM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAHSİN ERDEM ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 11 Haziran 2019 - 16:40 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 21’nci Olağan Genel Kurulu 15-16 Haziran Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek.

SMMM Odası toplantı Salonu’nda yapılacak Genel Kurul’da görev süresi dolan mevcut Başkan Polat Sezgün aday olmazken, ilk aday olarak Zonguldak’ta deneyimli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Tahsin Erdem Başkanlık için adaylığını açıkladı.

Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Salonu’nda Oda’ya kayıtlı üyelerle bir araya gelen ve adaylığını açıklayan Tahsin Erdem, “Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 15-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Genel Kurul için başkanlığa adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Bu bir hizmet yarışıdır” diyerek, tüm meslektaşlarından destek beklediğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER