SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Bu haber 14 Haziran 2019 - 18:04 'de eklendi ve 165 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Haziran dönemi ikinci birleşimi Belediye Başkan vekili Murat Uzun Başkanlığı’nda yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından toplam 7 madde görüşüldü.

Gündemin 5. Maddesinde yer alan Zonguldak Belediyesi’nde ekonomist olarak görevlendirilmek istenen Deren Yazıcıoğlu’nun alacağı ücretin ve ek ödemenin tespiti hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 6. Maddesinde yer alan; İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız’ın talebi ile Meclise sunulan Nazım İmar Planı Değişikliği raporu AK Parti ve MHP kabul, CHP’nin de ret vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 7 maddesinde yer alan,  Çınartepe Mahallesi’nde Oto Galericileri sitesi olarak yapılacak ancak ZONTİM adlı şirket tarafından da kullanılması düşünülen alanda yapılacak İmar Planı Değişikliği teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu; AK Parti (16) ve CHP 11 kabul, MHP 2 ve CHP’li Deniz Dilaver’in ret oyu verdiği İmar Komisyonu raporu oy çokluğu ile geçti.

ÖZCAN: BUNUN VEBALİ ALTINDA KALIRSINIZ

Belediye Meclisi’nin Haziran dönemi toplantısını izlemek ve 7. Maddenin kendilerini ilgilendirmesi ile salonda bulunan Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan ve bazı oto galericileri karara tepki gösterdiler. Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan “Bunun vebali altında kalırsınız” diyerek salonu terk ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER