SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Bu haber 25 Haziran 2019 - 17:09 'de eklendi ve 399 views kez görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun iki ayrı ama birbirine benzer sloganları vardı.

Seçimi kazanan İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” sloganı kazandı.

25 senedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki İstanbul Belediye Başkanlığı, millet ittifakının desteklediği CHP’nin eline geçti.

Şimdi dünya şehri İstanbul seçimini kaybedilmesinin faturaları birilerine kesilecek.

Trabzonlulara “Pontus, Rum” deyip Trabzonluların gururlarıyla oynayanlara mı?

Bakın bir zamanlar rahmetli Süleyman Demirel bir seçimde “hamsi kavağa çıkar mı” dedi, millet yanlış anladı, muhalefet de bunu iyi kullandı bu sloganı ve Karadenizliler DYP’ye sırtını çevirdi. İşte Karadenizlilerin cıvatanın ayarıyla oynamayacaksın.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafına kimseleri yaklaştırmayan, menfaatçi gruplar mı, parti içindeki bazı grupların yanlış açıklamalar yapması mı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kutuplaştıran sözleri mi, kavgacı tavırları mı, Bahçeli partisine sahip olamadı.

Bazı Belediye Başkanı, İl ve ilçe başkanları insanlara din üzerinden kullanılan oyların rengine göre cennet vaat etmeleri insanları ister istemez bir çıkar yol olarak İmamoğlu’nu tercih ettiler.

Sonuçta bu seçimde birileri suçlanacak ve AK Parti’de köklü bir değişim rüzgarı esecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik vasfı kimsede yok, tartışılmaz.

Şimdi seçim bitti geçim derdi başladı. İmamoğlu’nun verdiği demeçlere göre “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile beraber uyumlu bir şekilde İstanbul için çalışacağım ve tüm İstanbulluları kucaklayacağım” demişti. Dediği gibi inşallah olur.

Seçim bitti zamlar başladı Çaya, şekere, mazota zam geldi, ihracat düştü.

Hükümet seçimi unutup artık ekonomiye yönelmelidir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER