SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AÇIK HAVA MEYHANESİ OLDU!

AÇIK HAVA MEYHANESİ OLDU!
Bu haber 25 Haziran 2019 - 17:02 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Eski Zonguldak Valisi Ali Kaban döneminde başlayıp, Ahmet çınar döneminde yıkımı gerçekleştirilen çekeklerin olduğu alanda henüz iyileştirme çalışmaları ve proje çalışmaları olmazken, şehrin en güzel yerinin mezbelelik hali içler acısı.

Zonguldak sahil şeridinin en güzel yerinin bu haline vatandaşlar tepki gösterirken, il dışından gelen vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

Yıkılıp, halen yapılmayan eski çekeklerin olduğu bölgede bazı kişilerin alkol aldığı ileri sürülürken,  Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis ekiplerinin sürekli kontrol etmelerine rağmen, yine de özellikle akşam saatlerinde alkol alanların olduğu belirtiliyor.

Vatandaşlar yıkılan çekeklerin olduğu bölgede proje çalışmasının başlatılıp, halkın kullanımına açılması konusunda acele edilmesi gerektiği hatırlatılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER