SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KADİR HABİBOĞLU’NUN ANNE ACISI

KADİR HABİBOĞLU’NUN ANNE ACISI
Bu haber 28 Haziran 2019 - 17:43 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Zonguldak Bakkallar, Tekel Bayileri ve Kantinciler Odası Başkanı Kadir Habiboğlu’nun annesi Vesile Habiboğlu vefat etti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan anne Vesile Habiboğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne Vesile Habiboğlu bugün İncivez Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından İnceviz’deki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yanı sıra çok sayıda siyasetçi, sivil topluk kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Anne Vesile Habiboğlu’na Allah’tan rahmet başta Kadir Habiboğlu olmak üzere tüm akraba ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER