SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDE ‘HALK GÜNÜ’ UYGULAMASI BAŞLIYOR

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDE ‘HALK GÜNÜ’ UYGULAMASI BAŞLIYOR
Bu haber 28 Haziran 2019 - 11:16 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla ‘Halk Günü’ uygulamasını başlatıyor. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Halk Günü toplantıları ile birlikte bundan sonra her hafta Salı ve Perşembe Günleri 10:00/14:00 saatleri arası vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyecek.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, zamanın büyük bir kısmını şehrimizin öncelikli sorunlarını çözmeye ayırdığını dile getirerek, haftanın iki gününü ise vatandaşlarımıza ayırarak, halkımızın sorunlarını ve önerilerini dinleyeceğini ifade etti. Başkan Alan, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Çalışmalarımızı verimli ve etkili bir şekilde yürütmek ve hizmet kalitemizi artırmak için plan ve programlarımızı yapıyoruz. Haftanın iki günü, vatandaşlarımız ile biraraya gelmek, sorunlarımızın sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözümünün sağlanmasına yönelik etkin ve planlı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu uygulamamız ile hemşehrilerimiz ve belediyemiz ile olan bağımızın daha da güçlenmesini istiyoruz. Vatandaşlarımız bundan sonra, her Salı ve Perşembe Günleri belirtilen saatler arasında randevusuz bir şekilde bizleri ziyaret edebilirler.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ayrıca şehrimizde görev yapan basın mensuplarımız ile her Cuma Günü; 10.00/11.00 saatleri arasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak, fikir alışverişi yapmak, şehrimizin sorunları, çözüm önerileri ve belediyemizin çalışmaları hakkında da istişare de bulunmak amacıyla basın mensuplarımız ile biraraya geleceğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER