SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN BOŞ DURMUYOR

BAŞKAN ALAN BOŞ DURMUYOR
Bu haber 30 Haziran 2019 - 16:33 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, hafta sonu gittiği İnağzı ve Yeni Mahalle’de vatandaşların sorunlarını dinledi.

Beraberinde; Zonguldak Belediyesi başkan yardımcısı Ogan Göktürk ile birlikte İnağzı ve Yeni Mahalle’ye giden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Alan, “İnağzı Mahallesi ve Yeni Mahalle’de ikamet etmekte olan hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Mahallemizin sorunları hakkında vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, sohbet ettik” dedi.

ÇOCUK PARKLARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Yeni mahalle Dilektepe çocuk oyun parkını da inceledi. Parkın bakım ve onarımı için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Alan, “Yeni Mahalle’de yer alan Dilektepe Çocuk Oyun Parkı’mızda incelemelerde bulunduk. 19 mahallemizde yer alan çocuk oyun parklarımızın bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor, yeni çocuk oyun parklarımız için plan ve programlarımızı yapıyoruz” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER