SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERDEM VE YÖNETİMİ VALİ BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

ERDEM VE YÖNETİMİ VALİ BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
Bu haber 09 Temmuz 2019 - 17:12 'de eklendi ve 129 views kez görüntülendi.

Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine başladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret eden Başkan Tahsin Erdem ve yeni yönetim Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı da makamında ziyaret etti.

SMMM Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yönetim, Vali Erdoğan Bektaş’la bir süre sohbet ederken, Oda’nın çalışmaları ve bundan sonra yapacak oldukları çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerine Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Erkin Avcı, Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün ile devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER