17:49 - TOBB’DAN, METİN DEMİR’E ÖNEMLİ GÖREV
17:48 - EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ 22. KEZ KAN VERDİ
17:53 - SEÇİM BİTTİ ŞİMDİ GEÇİM SIRASI
17:51 - KAN BAĞIŞI DÜZENLENECEK
17:50 - ZONGULDAK’TA İHRACAT YÜZDE 31,5 AZALDI
17:48 - KELEŞ: SEBEP SONUÇ ARAMAK DOĞRU OLMAZ
17:42 - MÜFTÜOĞLU İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ
17:41 - UZUN: ÇOK AĞIR İTHAMLARA, İFTİRALARA MARUZ KALDIK
17:35 - VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ
17:33 - ŞİKAYET YOK, ÇÖZÜM VAR!
Zonguldak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine başladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret eden Başkan Tahsin Erdem ve yeni yönetim Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı da makamında ziyaret etti.
SMMM Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yönetim, Vali Erdoğan Bektaş’la bir süre sohbet ederken, Oda’nın çalışmaları ve bundan sonra yapacak oldukları çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunulduğu öğrenildi.
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerine Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Erkin Avcı, Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün ile devam etti.