SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MUHARREM DORUK SONSUZLUĞA UĞURLANDI

MUHARREM DORUK SONSUZLUĞA UĞURLANDI
Bu haber 14 Temmuz 2019 - 17:18 'de eklendi ve 130 views kez görüntülendi.

Zonguldak yerel basınında uzun yıllar emek veren Gazeteci Ramazan Doruk’un kardeşi, Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürlüğü çalışanlarından Muharrem Doruk vefat etti.

Cumartesi günü kalp krizi sonucu vefat eden evli ve 2 çocuk babası Muharrem Doruk(50) Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından Rat Güntepe mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, Gençlik ve Spor il Müdür vekili Hakan Yüksel, Türkiye Kamu-Sen il Başkanı ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, AK Parti Zonguldak Belediye meclis üyesi Bünyamin Babaiban,  Müteahhitler Derneği Başkanı Mecit Aydın, TÜRKAV Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, KESK dönem sözcüsü Onur Arslan, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Gençlik ve Spor il müdürlüğü personeli ile Muharrem Doruk’un yakınları ile sevenleri katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak Muharrem Doruk’a Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER