SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE’DE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİLER

BELEDİYE’DE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİLER
Bu haber 16 Temmuz 2019 - 15:45 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, beraberinde İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Mar ve CHP Grup Başkanvekili Atınç Kayınova ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Başkan Alan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; ‘Çocukluk arkadaşım, Değerli Vekilimiz Sn Deniz Yavuzyılmaz’a nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Şehrimizin yılladır çözülemeyen sorunları var. İnşallah bu sorunları, Zonguldak’ımızın beş milletvekili ile ve tüm siyasi partilerimiz ile birlikte çözeceğiz. Çok önemli ve verimli bir beş yıl geçeceğine inanıyorum. Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Hep beraber, daha yaşanabilir bir Zonguldak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Vekilime, İl ve İlçe Başkanımıza, meclis üyemize ziyaretlerinden ötürü şükranlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER