SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS, ENERJİ BAKANI DÖNMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

GMİS, ENERJİ BAKANI DÖNMEZ İLE GÖRÜŞTÜ
Bu haber 18 Temmuz 2019 - 17:01 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek TTK ve MTA Toplu İş Sözleşmeleri hakkında bilgilendirdi, taleplerini iletti.

GMİS Heyeti’nin Bakan Dönmez ile gerçekleştirdiği toplantıda Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı da bulundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Cengiz Saraç ile GMİS MTA Şube Başkanı Durmuş Kılıç’tan oluşan GMİS Heyeti, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e TTK ve MTA Toplu İş Sözleşmeleri ile TTK’da yeraltı çalışanları, harici servisler-yerüstü çalışanları ile MTA çalışanlarının sorunları hakkında bilgi verdi, taleplerini iletti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER